2013-10-09 09:54:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Elfogyott a türelme

Napi horoszkóp október 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Valami történik önnel, aminek néhány éve, vagy néhány hónapja még örült volna. Ma azonban csak zavarja, és nem tudja, mit tegyen. Legjobb, ha hagyja magát sodortatni az eseményekkel. Majd az idő eldönti, hogy legyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Munkahely változtatáson, vagy másodálláson gondolkodik. De meglehet, hogy az utóbbit már aligha bírná bevállalni, míg az előbbit túl kockázatosnak tartja. A mérlegeléshez kérje egy barátja segítségét. Több szem többet lát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Anyagi helyzetében állhat be változás, de szerencsére pozitív értelemben. Lehet, hogy ez csak annyit jelent, hogy ezentúl gond nélkül ki tudja egyenlíteni a számláit, vagy véget ért egy hosszú lejáratú kölcsöne. Azért egy kicsit ünnepelhet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap egy újabb sorsszerű találkozást hozhat az ön életébe. Mostanában megszaporodtak az ilyen jellegű találkozások. Nem véletlen, hiszen az ön személyisége is változik, természetes, hogy másféle, új embereket vonz magához.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nyugodtabbnak és békésebbnek mutatkozhat mától a munkahelyén. Valamit sikerült tisztáznia, akár a főnökével, akár csak saját magában. Most, hogy másképp látja, értékeli, érti a helyzetet, egyszerre jobb is a hangulata.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy látszik, ön szerelmes, kedves Szűz! Mintha nem is a földön járna, úgy el van varázsolva. Boldog, mosolygós, és jó hangulatát át is tudja ragasztani az önt körülvevőkre. Mosolyogjon, nevessen mindenkire! Vesse el a boldogság magvait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nehéznek látja a sorsát, azt az élethelyzetet, amibe akarva akaratlanul belekeveredett. Azonban mégsem reménytelen ez az állapot. Csak meg kell találnia azt a pontot, ahonnan minden kifordítható, a visszájára. Mi is a problémája gyökere?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Úgy látszik, mára már elfogyott a türelme a párjával szemben. Valamilyen megrögzött rossz szokásán szeretne ön változtatni, de sajnos be kell látnia, hogy ez nincs az ön hatalmában. Erőszakossággal biztos nem megy semmire. Szép szóval talán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Olyasmi miatt kesereg, szenved, ami a környezetében élőket is sújtja. Igaz, ez nem vigasz, de ha összefognak, akkor könnyebben találnak megoldást a közös bajukra. Csak valakinek össze kell fognia az embereket. Mondjuk önnek.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem lehet annyira bezárt a szíve, hogy ne tudjon örülni egy váratlan bóknak. Még, ha csak egy csúnya, ráncos öregember, vagy öregasszony mondja is önnek. Ha visszamosolyog rá, akkor hamarosan kaphat fiatalabbat is.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Hirtelen ötlettől vezérelve ma megoldásokat találhat olyan gondokra is, amelyeket eddig képtelen volt átlátni, megoldani. Ne érezze mégsem elvesztegetettnek az időt, amit ráfordított. Az kellett a mostani gyors megoldáshoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon megtörténik önnel a lehetetlen: a főnökei lesik minden kívánságát, igyekeznek az ön kedvében járni. Hirtelen valamiért nagyon megnőtt az ázsiója. Talán valami olyat tud, amit csak kevesen. Éljen a lehetőséggel!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: